Ejen­doms­porte­følje

2L har gennem en årrække udviklet en række ejendomme indenfor såvel bolig som erhverv. En del af disse ejendomme har vi valgt at beholde i vores egen portefølje, som yderligere er suppleret med tilkøbte ejendomme. Alle ejendomme er præget af gode beliggenheder og gode solide lejere. Når lejemål bliver ledige, vil de blive annonceret her på siden; men du er også velkommen til at forespørge eller blive noteret i vores lejerkartotek.


Frihavnstaarnet header2

 

Frihavns Tårnet, Nordhavn

Boliger

2L Holding A/S har sammen med Boll+ investeret i omdannelsen af en tidligere kornsilo i Københavns havn, området blev tidligere kaldet Frihavnen.

Bygningen kaldes Frihavns Tårnet og var bygges til kornsilo og dermed en markant bygning blandt områdets lagerbygninger.

Det nye Frihavnstårn er mere end 50 meter højt med 12 etager som alle har altaner og der er 78 spektakulære lejligheder. Alle lejligheder færdiggøres i 1. kvartal af 2017 og de er alle solgte.

Se mere på projektets hjemmeside

 
 

Beliggenhed:
Nodhavnen, København

Totalreovering:
2014-2017


masteskurene header

 

Masteskurene, Holmen

Kontor og showroom

I 2L Development finder vi ejendomme, hvor vi kan arbejde videre med den historie og sjæl, der er unik for grund, beliggenhed og bygning. Sådan har det været med alle vores projekter. Ikke mindst dem på Holmen i København. Alligevel er Masteskurene noget helt specielt. De danner et enestående bygningsværk, der som resultat af en række tilfældigheder har fået lov til at stå, selv om det er 250 år siden, de blev opført. På den baggrund er de da også blevet fredet. Med projektet, som vi her præsenterer, mener vi at have fundet en god balance mellem historie og moderne funk­tionalitet.

Projektet er blevet præmieret af Københavns Kommune.

Læs mere på holmencph.dk

 

 

Beliggenhed:
Holmen, København

Byggeår:
1887

Totalreovering:
2008-2009


kedelsmedien header

 

Kedelsmedien, Holmen

Kontor og showroom

København Kedelsmedien på Holmen inspirerer til nye visioner og spændende projekter. Her er højt til loftet og plads til store armbevægelser. Her er autentiske rammer og et udsyn, der rækker længere end til bygningens fire vægge og kajkanten uden for vinduerne. Kedelsmedien er tegnet af arkitekt C. T. Andersen efter forlæg af kongelig bygningsinspektør Ferdinand Meldahl og opført 1887-88. Med unik beliggenhed, en usædvanlig pondus samt arkitektonisk og hånd­værksmæssig soliditet fra gulv til loft.

 

 

Beliggenhed:
Holmen, København

Byggeår:
1887

Totalreovering:
2008-2009

 


Tvillingehuset, Holmen

Kontor

Som nabo til Masteskurene ligger den lille fine ejendom "Tvillingehuset", som 2L har erhvervet og renoveret, så ejendommen fremtræder indbydende og samtidig er blevet et fint kontor og showroom for en kvalitetsbevidst lejer.

Ejendommen er på godt 100 m2 og udgør et fint lille domicil for vores lejer.

tvillinghuset holmen


Saugværket, Holmen

Bolig

Først på Holmen, Galionsvej 23-27, direkte til kanalen ved Galionsvej og Danneskiold-Samsøes Allé, hvor Holmens gamle "Saug- og Høvleværk" var placeret, har 2L opført boligbebyggelsen "Saugværket". Ialt 24 boliger, tegnet af Arkitema og opført i bedste materialer i størrelsen 83 til 107 kvadratmeter med fantastisk udsigt og adgang til eget bolværk med bådpladser.

saugvaerket


Nicolai Eigtvedsgade 34-36, Christianshavn

Bolig

2L har erhvervet en portefølje af lejligheder, beliggende ud til Christianshavns Kanal.

Lejlighederne er opført af ATP i 1990 og er af en sjælden høj kvalitet, har højt til loftet, lækre badeværelser og kvalitetskøkkener.

Lejlighederne udlejes til kræsne lejere - hør eventuelt hvornår der bliver en lejlighed ledig.


Nysted Strandhuse, Lolland

Sommerhuse

På Lollands sydkyst med udsigt over Østersøen har 2L opført og solgt 50 arkitekttegnede sommerhuse. Arkitrektens udgangspunkt har været det klassiske danske sommerhus fra 50-erne og resultatet er blevet er helt unikt område med huse i høj kvalitet.

2L råder fortsat over byggemuligheder i området og har færdigmodnede byggegrunde til salg fra kr. 295.000

Se mere på havudsigt.nu

Eller tag et kig på grundejerforeningens egen hjemmeside nystedstrandhuse.dk

517 klassiske danske sommerhuse


Roskildevej 250-254, Rødovre

Detail

I en nyere ejendom på Roskildevej, godt placeret i forhold til blikfang og parkeringsmuligheder, har 2L erhvervet 1.140 m2, som alle er udlejet til detail formål.


Bolbrovej, Hørsholm

Detail

2L har på Bolbrovej i Hørsholm erhvervet er mindre lokalt butikskompleks, centralt beliggende sammen med et lille butikstorv.

Ejendommen er fuldt udlejet med ALDI som hovedlejer.


Kettevej, Hvidovre

Detail

På Kettevej i Hvidovre har 2L erhvervet et lokalt butikskompleks, centralt beliggende.

Ejendommen er fuldt udlejet med Netto som hovedlejer og McDonalds som nabo.