Referencer

2L har gennem en årrække udviklet en række ejendomme indenfor såvel bolig som erhverv. 


Torpedohallen header

 

Torpedohallen, Holmen

Bolig

Torpedohallen blev opført efter 2. Verdenskrig med penge fra Marshallhjælpen, hvor ejendommen blev brugt til bygning af torpedobåde efter tyske tegninger!

Projektet forvandlede ejendommen til 70 eksklusive lejligheder af høj kvalitet, såvel håndværksmæssigt som arkitektonisk. Ejendommen er særdeles markant med sin indre bygade og bassin, som oprindeligt blev brugt til stabelafløb de nybyggede torpedobåde og i dag fungerer som rekreativt område, hvor beboerne sætter deres kajakker i vandet.

Nærheden til vandet på alle sider og de New Yorker-inspirerede rå lejligheder med stor lofthøjde og de oprindelige synlige stålspær, gør ejendommen til noget ganske unikt, som har givet stor opmærksomhed omkring projektet. Projektet er blevet præmieret af Københavns Kommune.

2L har sammen med Tegnestuen Vandkunsten udviklet projektet, som er udført i joint venture med NCC

Klik her for en yderlige uvildig beskrivelse af projektet

 

 

 

Beliggenhed:
Holmen, København


Trekronercenter header

 

Trekroner Center, Roskilde

Bolig og erhverv

2L har i joint venture med AKF Holding A/S igangsat udviklingen af området omkring Trekroner ved Roskilde Universitet.

Trekroner er en bydel i voldsom udvikling og vil, når udbygningen står færdig, rumme mere end 3.000 boliger, 5.000 arbejdspladser og 10.000 studerende.

Selve projektet vil, når det er fuldt udbygget, bestå af 250 boliger, 7.500 m2. butikker og 20.000 m2. erhverv.

2L har spillet en nøglerolle i forbindelse med projektudviklingen, herunder udarbejdelse af lokalplaner, for de første etaper, bestående af 70 lejligheder og stationscenteret med ca. 2.700 m2. dagligvarebutikker, bl.a. bank, apotek og café, samt to mindre butikker og 2.000 m2. erhverv.

2L har afhændet sin halvpart i projektet til AKF Holding A/S i 2008.

Læs mere om projektet her

 

 

Beliggenhed:
Trekroner, Roskilde


nysted strandhuse lolland sommerhuse

nysted strandhuse lolland

Nysted Strandhuse, Lolland

Sommerhuse

Nysted Strandhuse er et eksklusivt sommerhusområde, som er beliggende ud til Østersøen ved den hyggelige lille købstad, Nysted.

2L erhvervede området i 2005 og udviklede sammen med Nysted Kommune en lokalplan, som lukker op for bygning af over 100 huse i en klassisk stil, hvor stort set alle huse får adgang til at nyde udsigten over havet.

På nuværende tidspunkt har 2L opført og solgt 50 huse, som ligger i et åbent og attraktivt område ud til den strand, som 2L har fået tilladelse til at etablere i forbindelse med projektet.
2L råder fortsat over byggemuligheder i området og har færdigmodnede byggegrunde til salg fra kr. 295.000

Se mere på havudsigt.nu eller tag et kig på grundejerforeningens egen hjemmeside nystedstrandhuse.dk

Se eventuelt artikel i Berlingske Tidende om projektet.

 

 

Beliggenhed: 
Nysted, Lolland


Brønsholm Eng, Fredensborg Kommune

Boliger

Brønsholm Eng er et eksempel på et projekt, hvor 2L har udviklet et område i landzone til et færdigt projekt med mulighed for at bygge 220 boliger.

2L har forestået alle faser i udviklingsprocessen fra udvikling af lokalplan i samarbejde med kommunen til modning af det samlede område, opførelse og salg af boliger.

Efter salg af 40 boliger valgte 2L i 2006 at afhænde de resterende byggerettigheder.

bronsholm eng


Sølyst Strandpark, Nivå

Boliger

Sølyst Teglværk har rødder tilbage til midten af forrige århundrede og har nogle år produceret helt op til 18 millioner sten. Vigende afsætning og mangel på ler betød imidlertid, at produktionen blev indstillet i 1982.

Så da 2L erhvervede det gamle Sølyst Teglværk i 2003, var det en samling forfaldne bygninger uden plangrundlag for opførelse af boliger, beliggende i et fredet område, som der var en vision om at gøre til et nyt og spændende boligområde.

2L har siden da gennemført en projektudvikling på området, hvor der i samarbejde med Fredensborg Kommune er udarbejdet en lokalplan, som åbner mulighed for at opføre 60 unikke boliger med udsigt over Øresund, tegnet af Tegnestuen Vandkunsten.

De første to etaper er opført i en meget høj kvalitet, men afmatningen på boligmarkedet har sat projektet i stå og 2L har afhændet projektet.

soelyst2


Holmens Gl. Baadeværft, Holmen

Detail

Holmens Gl. Baadeværft er en fredet ejendom, opført i 1867 som et gammelt bådeværft beregnet til bygning af mindre træskibe.

Projektet forvandlede ejendommen til 18 eksklusive rækkehuse af meget høj håndværksmæssig og arkitektonisk kvalitet. Rækkehusene har små haver og direkte adgang til vandet. Lejlighederne har desuden egen bådeplads og indendørs parkeringsplads i Torpedohallen.

Den direkte adgang til vandet, den gennemtænkte rumudnyttelse og bevarelsen af de oprindelige porte, samt markante trækonstruktioner af pommersk fyr giver rækkehusene en unik karakter og gør dem særdeles eftertragtede. Det er alt sammen kvaliteter, der blev belønnet med Velux-Prisen i 2002.

Arkitekter: Maali & Lalanda A/S Arkitekter M.A.A.

gl baadvaerft