Virksomheder

2L har gennem en årrække oprettet, købt og solgt en række virksomheder. 


2L Management holding AS scrren

Løsning og rådgivning vedrørende nødlidende ejendomme

2L Management Holding A/S er et selskab, som beskæftiger sig med løsning af de komplekse situationer, som en lang række ejendomsprojekter er havnet i som følge af finanskrisen.

Opgaverne løses typisk for panthavere, ofte banker, som ufrivilligt er kommet i besiddelse af et nødlidende ejendomsprojekt eller for konkursbo, i tæt samarbejde med kurator.

Løsning af opgaverne involverer ofte en række discipliner, spændende fra almindelig rådgivning til etablering af nødvendige aftalegrundlag, sikring af pantets værdi, vurdering af konkrete muligheder, sikring af myndighedsforhold og plangrundlag samt styring af bygge- og anlægsprocesser.

Selskabet trækker på de erfaringer som mange år i ejendomsudviklingsbranchen og udviklingen af en række komplicerede projekter har givet.

Typisk vil valget af at inddrage eksperter med en bred viden og erfaring tilføre store værdier til et nødlidende projekt og dermed minimere de tab, som sådanne projekter ofte medfører.
Selskabet ledes af direktør Holger Brogaard, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


2L Ejendomme AS

Investering i og handel med detailejendomme

2L Ejendomme er etableret med det formål at investere i og handle med velbeliggende detail-ejendomme i Storkøbenhavn med solide ankerlejere.

Ejendommene erhverves og optimeres, hvorefter de beholdes i egen portefølje eller afhændes som solide, afskrivningsberettigede investeringsejendomme. 


DSS Silkeborg

Virksomhed solgt til Tetra Pak efteråret 2013

Membranfiltreringsanlæg til mejeriindustrien

DSS er en videnbaseret og stærkt specialiseret niche-virksomhed indenfor udvikling og levering af membranfiltreringsteknologiske løsninger til mejeriindustrien.

Virksomheden er baseret i Silkeborg, som i mere end 100 år har været kendt verden over for fremstilling af kvalitetsudstyr til mejerier, og virksomheden beskæftiger en stor del af branchens mest erfarne eksperter indenfor sit felt.

DSS's stringente fokus på én teknologi til én industri har gjort virksomheden til verdens førende leverandør af membranfiltreringsteknologi til mejeriindustrien

Denne unikke position har gjort virksomheden til et vigtigt aktiv for Tetra Pak, som er global leverandør af løsninger til mejeriindustrien og som overtog DSS Silkeborg A/S i efteråret 2013.

irksomheden indgår herefter som et centralt element i den forretningsenhed i Tetra Pak, som leverer membranfiltreringsløsninger til mejeriindustrien i hele Verden.

Læs mere på virksomhedens hjemmeside.

DSS


Infare Solutions A/S

Konkurrentovervågning i luftfartsindustrien 

Infare Solutions A/S er markedsledende indenfor konkurrentovervågning i den globale luftfartsindustri, hvor selskabet for førende luftfartselskabet indsamler, strukturerer og leverer konkurrentdata, som er afgørende for disse selskabers forretningsmæssige beslutninger, såvel taktisk som strategisk.

2L ejer selskabet sammen med andre investorer og selskabets ledelse.

Læs mere på virksomhedens hjemmeside.

Infare hi rez logo